Drömmar och visioner

november 2010

Drömmar är underbara! De där inre bilderna som man kan fly till och för ett kort ögonblick slippa en grå och tråkig vardag; något som kan göra livet lite lättare för stunden. Men när fantasin är över är allt som vanligt.

Drömmen och visionen har den inre bilden om ett önskat läge gemensamt, men där slutar likheterna. En vision är något så starkt och så viktig för dig att du är villig att göra det som krävs för att nå det önskade utfallet. När man följer sin vision blir inte allting som vanligt.

Visionen är inte alltid lätt att motivera med ord, utan är inre övertygelse om att detta är rätt väg att gå. Och när den inre övertygelsen är stark då finns den disciplin som krävs för att välja de saker som tar dig närmare din vision. Du gör dem även om de är svåra och tvingar dig att lämna din komfort zon. Du kommer dessutom att avstå från att göra de saker som distraherar dig och hindrar dig. När man följer sin vision förändrar man livet, för sig själv och för andra.

Lättare sagt än gjort? Om din vision är stark är det lätt att välja.

Detta inlägg är publicerat i Reflektioner och taggat , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.