Transformativ coaching

Transformativ coaching hjälper dig att utveckla din största möjliga potential. 

Du kommer att uppleva ökat flyt, större klarsynthet och mer tillgång till din inneboende kreativitet. Du utvecklar också din resiliens vilket gör det lättare att möta utmaningar och hitta optimala lösningar eftersom du kan stanna i  flow samt behålla din klarsynthet och kreativitet även när du utsätts för högt tryck. 

Att kunna nyttja mer av din potential är värdefullt och kommer att bli nödvändigt i framtiden. Det gäller inte minst dig som i någon roll ska leda hållbar omställning av företag och organisationer.

”A prudent question is one-half of wisdom.”

— Francis Bacon

Transformativ coaching är något som sker över en längre tidsperiod och som ställer höga krav på engagemang och uthållighet. 

Du är redo när du:
* Vill utmana sig själv – ”stretch your edge”
* Villig att kliva utanför din komfortzon och stanna där en stund
* Har ett mål för din egen utveckling  
* Vill bidra till hållbara metoder inom ditt eget område

Vårt samarbete inleds med mål och nuläge. Utifrån det gör vi en “practice plan”. Din practice plan kommer att innehålla övningar, metoder och verktyg som inte bara tar dig mot ditt mål utan kommer att vara till nytta livslångt. Övningarna är lätta att lära sig och tar en livstid att bemästra – vägen tar aldrig slut. 

Vi ses i ett digitalt möte varje vecka för genomgång och fördjupad practice. 

Coaching är väldigt personligt. Det bästa sättet att veta om du hittat rätt är att mötas för att se om vi är rätt matchning för varandra.

Hör av dig så berättar jag mer!